Product was successfully added to your shopping cart.

Webwinkel software

Develcomm maakt gebruik van de webwinkel software van Magento. Develcomm is gespecialiseerd in Magento webwinkels voor het mkb.

Beslissingen bij het starten van een webwinkel

Wanneer je een nieuwe webwinkel wilt starten zijn er steeds nieuwe stappen waar je over na moet denken. Deze stappen zijn:

  • Welke webwinkel software
  • Het kiezen van de domeinnaam
  • Welke vorm van hosting
  • Het bepalen van het uiterlijk van de webwinkel
  • Het bepalen van de betaalopties voor de webwinkel (het kiezen van de Payment Service Provider, PSP)
  • Het regelen van een beveiligingscertificaat (SSL certificaat)
  • Het opstellen van de algemene leverings garantie en retour voorwaarden
  • Het opstellen van de privacy voorwaarden

Waarom Magento webwinkel software?

Develcomm kan je bij al deze stappen helpen. We bieden drie pakketten webwinkel software van magento. Basic, Advanced en Premium. Alle pakketten worden geleverd met een SSL certificaat. We maken in onze pakketten gebruik van Magento. Magento biedt open source technologie. Dit betekent dat het te downloaden is en dat je steeds gebruik kunt maken van de nieuwste versies zonder dat daar licentiekosten tegenover staan. Dit betekent flexibiliteit en controle voor webshop eigenaren. Magento is gratis in gebruik en 100% zoekmachine vriendelijk. 30% van de webwinkels draait op Magento.

Contact

Wil je meer informatie over onze dienstverlening en de verschillende pakketten webwinkel software? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens op de website. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.