Product was successfully added to your shopping cart.

Webwinkel maken

Een webwinkel maken gaat verder dan alleen een software pakket downloaden en installeren. Er zijn een aantal stappen die je moet zetten en beslissingen die je moet nemen om uiteindelijk je webwinkel te maken.

Stappenplan webwinkel

Deze stappen zijn:

  1. Het kiezen van webwinkel software
  2. Het kiezen van de domeinnaam
  3. Welke vorm van hosting
  4. Het bepalen van het uiterlijk van de webwinkel
  5. Het bepalen van de betaalopties voor de webwinkel (het kiezen van de Payment Service Provider, PSP)
  6. Het regelen van een beveiligingscertificaat (SSL certificaat)
  7. Het opstellen van de algemene leverings garantie en retour voorwaarden
  8. Het opstellen van de privacy voorwaarden

Verschillende pakketten

Develcomm kan je helpen met deze stappen. Zo bieden we verschillende opties om een webwinkel te maken. De pakketten verschillen van elkaar in de hoeveelheid beschikbare opties. Zo is de meeste uitgebreide variant volledig maatwerk qua design en kan de software ook gekoppeld worden aan voorraadbeheer en administratie systeem.

Hosting en support

Naast webshop software bieden we ook hosting en support aan. We bieden twee soorten support aan: technisch support en shopmanagement. Ook de hosting kunnen we meteen voor je regelen. Er zijn drie verschillende opties: brons, zilver en goud. De verschillen tussen deze pakketten zitten in de beschikbare webruimte en database ruimte.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Je vindt onze contactgegevens op de website. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.