Product was successfully added to your shopping cart.

Webshop software

Bent u op zoek naar webshop software voor uw eigen webwinkel? Develcomm maakt webshops met de webshop software van Magento. We leveren een professionele webwinkel tegen een betaalbare prijs. We richten ons hierbij vooral op het mkb.

Over Develcomm

Develcomm is een jong en dynamisch bedrijf met een no-nonsense mentaliteit en ruime ervaring in de automatiseringsbranche. Ons doel is dat jouw webwinkel kan concurreren met de sites van de grote bedrijven en goed vindbaar is in zoekmachines. We werken snel, gestructureerd en secuur. Het is voor ons belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten zodat deze echt helemaal tevreden zijn. We bieden professionele producten, goede nazorg en support voor een betaalbare, concurrerende prijs. Afspraken die we maken worden vastgelegd en komen we na.

Support

Naast webshop software bieden we ook hosting en support aan. We bieden twee soorten support aan: technisch support en shopmanagement. Technisch support heeft betrekking op het programmeren van de webshop. Deze vorm van support gaat altijd middels release opdrachten. De indicaties zijn altijd op basis van een vaste prijs. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Shopmanagement heeft betrekking op de achterkant van de webwinkel. Hieronder vallen het aanpassen en toevoegen van producten, categorieën en transactie e-mails.

Informatie

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Je vindt onze contactgegevens op de website. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

 

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.