Product was successfully added to your shopping cart.

Templates zijn beschikbaar vanaf Magento versie 1.5.x tot de laatste stabiele community versie. Templates vanaf Magento versie 1.7.x zijn veelal responsive, dit houd in dat ze op elk platform goed toonbaar en functioneel zijn, er is rekening gehouden met tablets en smartphones.

Wij hebben een selectie van de top templates voor u samengesteld, toch kan het voorkomen dat de niet gewenste template er tussen zit. Bij onze template partner "Templatemonster" kunt u kiezen uit honderden stijlen. Houd er rekening mee dat de meeste templates vanaf Internet Explorer 9 goed werken, overige browsers en versies werken feilloos. Wilt u de demonstratie versie bekijken, klik dan op “detail” onder de template, een nieuw venster opent met een link naar de demonstratie winkel.

Heeft u hulp nodig bij het selecteren of bestellen van een template wij helpen u graag. U kunt ons bellen op +31 (0) 85 487 79 70.

Magento versie 1.8.X en hoger(Responsive)

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.