Product was successfully added to your shopping cart.

 

Develcomm inhuren is de manier tot succes.vooruitgang.

Ben jij een ontwikkelaar of heb je een internet bedrijf met klanten maar heb je het druk of kom je er even niet uit, geen probleem. Develcomm kan voor jou wellicht de uitkomst bieden, je kunt ons inhuren. Neem gauw contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Wie Zijn Wij

Develcomm is een jong dynamisch bedrijf, opgericht door Jaro Brinkers en Rogier Valk. Beiden hebben inmiddels een ruime ervaring in de automatiseringsbranche. Develcomm heeft een no-nonsense mentaliteit en werkt volledig transparant. Develcomm werkt snel, gestructureerd en secuur. We luisteren goed naar wat de klant wil en bieden professionele producten, goede nazorg en support tegen een concurrerende prijs. Afspraken worden goed vastgelegd, je krijgt wat is afgesproken.

Je webshop kan concurreren met de sites van grote bedrijven en je zult zien dat hij heel goed wordt gevonden op de zoekmachines.

Onze missie

Develcomm is er met name voor ondernemers in het MKB. Wij leveren een professionele webshop tegen een betaalbare prijs. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een rechtstreekse koppeling maken naar een administratie en/of voorraadbeheer systeem.

Onze visie

Wij willen onze klanten aan een betere concurrentiepositie helpen door het aanbieden van een webshop en zo nieuwe mogelijkheden te creëren voor extra verkoopkanalen. Onder andere door koppelingen naar social media mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat jij door jouw klanten snel en goed gevonden wordt door de zoekmachines.

 


Ons team

Rogier Valk
Jaro

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.