Product was successfully added to your shopping cart.

Onderaannemer

Bent u opzoek naar een technische partij die gespecialiseerd is op het gebied van Magento eCommerce om uw bedrijf te assisteren bij technisch werk omdat u het druk heeft of er niet helemaal uitkomt. Develcomm bied de uitkomst.

Develcomm voert voor enkele andere technische partijen opdrachten uit als onderaannemer, dit varieert van een compleet nieuwe webshop, maatwerk modules tot en met kleine technische oplossingen zoals security patches.

Opdrachten worden op basis van een vaste prijs uitgevoerd.

Hoe gaat dat in zijn werk:

Indien u een project of los staande opdracht door Develcomm wilt laten uitvoeren zal er eerst een meeting plaats vinden, via Skype of face-to-face. Tijdens deze meeting zullen afspraken vast gelegd worden hoe de opdracht zal worden uitgevoerd.

Wanneer beide partijen in overeenkomst zijn zal Develcomm een offerte m.b.t. de opdracht opstellen. Nadat de offerte is goedgekeurd door u zal Develcomm het project of los staande opdracht inplannen en uitvoeren. Er zal eerst een testversie opgeleverd worden welke vervolgens door u getest zal moeten worden. Hiervoor krijgt u afhangend van de grootte van het project een aantal dagen tot een week de tijd voor (indien nodig kan dat langer zijn).

Aan de hand van de resultaten van de eerste testversie zal de module worden aangepast waarna er een definitieve testversie zal worden opgeleverd. Bij de definitieve testversie leert de ervaring dat hierna alleen nog fine tune punten toegepast hoeven te worden.

Nazorg periode:

Nadat het project of los staande opdracht aan u is geleverd na akkoord gaat er een nazorg periode van 2 weken in. In deze 2 weken is het mogelijk om eventuele problemen/bugs aan te geven m.b.t. de module, deze worden kosteloos opgelost.

Indien de 2 weken nazorg periode voorbij is zullen eventuele problemen/bugs tegen een standaard uur tarief opgelost €75,00 excl. btw.

Waar wordt het werk uitgevoerd:

Het uitvoeren van een project of los staande opdracht wordt op een afgesloten omgeving van Develcomm gedaan, dit heet een development omgeving. Deze development omgeving zal een copy van de webshop zijn waar de technische oplossing(en) in geïmplementeerd dienen te worden om rekening te kunnen houden met eventuele conflicten met ander maatwerk.

Test en live omgeving:

Develcomm adviseert om er zorg voor te dragen dat naast de live omgeving er ook een test omgeving op de zelfde hosting staat. Dit is belangrijk er ervoor te zorgen dat wanneer de module getest wordt dit op een zo gelijkwaardige omgeving gebeurd als waar de live omgeving draait om zo conflicten te kunnen voorkomen.

Wat wordt er van de opdrachtgever verwacht:

Indien u een project of los staande opdracht door Develcomm wilt laten uitvoeren zijn er een aantal zaken die we graag door u geregeld zien worden:

 • Eén contact persoon, wanneer er met meerdere mensen gecommuniceerd moet worden bestaat meer kans op ruis in de onderlinge communicatie.
  • Wanneer de betreffende persoon vertrekt om of wat voor reden dan ook niet meer beschikbaar is, tijdig doorgeven wie de vervanger is. Dit zorgt er voor dat het project soepel kan doorlopen en de planning/ deadline niet in gevaar komt.
  • Een testomgeving op dezelfde hosting omgeving als de live omgeving om zo goed mogelijk de live omgeving te kunnen simuleren.
   • Toegang tot deze testomgeving
   • Indien mogelijk installeren van GIT versie 1.8.
    • Develcomm werkt wanneer mogelijk is met versiebeheer (Beanstalk http://beanstalkapp.com/) om zo garantie op onze eigen code te kunnen geven.

Geïnteresseerd:

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.