Product was successfully added to your shopping cart.

Magento webshop

Develcomm levert een complete Magento webshop voor het MKB. We bieden diverse pakketten voor een Magento webshop: basic, advanced en premium. De verschillen zitten in de beschikbare opties en in de prijs. Alle pakketten worden geleverd met een SSL certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer protocol. Dit protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen. Met dit certificaat garandeer je als webshop dat de gegevens veilig via een https verbinding worden verzonden en kan de bezoeker eenvoudig de eigenaar van de webshop controleren.

E-commerce platform met open source technologie

Develcomm werkt met Magento webshops. Magento is een e-commerce platform gebouw met een open source technologie. Dit betekent dat iedereen gebruik kan maken van de nieuwste releases zonder daarvoor licenties aan te hoeven schaffen. Magento is schaalbaar, dit betekent dat het zowel geschikt is voor grote als voor kleine webshops. Er zijn veel modules beschikbaar die ook in bestaande oplossingen geïntegreerd kunnen worden. Een Magento webshop is zoekmachinevriendelijk. Het grote voordeel van Magento is echter dat je tegen lage kosten een webshop kunt maken naar je eigen wensen. Je krijgt daarmee bijna maatwerk tegen een betaalbare prijs.

Hosting

Bij Develcomm kun je meteen ook de hosting regelen voor je Magento webshop. Er zijn drie verschillende opties: brons, zilver en goed en de verschillen tussen deze pakketten zitten in de beschikbare webruimte en database ruimte.

Informatie 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening en de verschillende pakketten webwinkel software? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens op de website. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

 

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.