Product was successfully added to your shopping cart.

Magento support

Voor Magento support kunt u terecht bij Develcomm. We leveren professionele webwinkels tegen een betaalbare prijs. We richten ons hierbij vooral op het mkb. De webwinkels worden gemaakt op basis van Magento software. Magento is een e-commerce platform gebouw met een open source technologie. Dit betekent dat iedereen gebruik kan maken van de nieuwste releases zonder daarvoor licenties aan te hoeven schaffen.

Technisch support en shopmanagement

Magento support is bij Develcomm onderverdeeld in technisch support en shopmanagement. Technisch support heeft betrekking op het programmeren van de webshop. Deze vorm van support gaat altijd middels release opdrachten. De indicaties zijn altijd op basis van een vaste prijs. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Shopmanagement heeft betrekking op de achterkant van de webwinkel. Hieronder vallen het aanpassen en toevoegen van producten, categorieën en transactie e-mails.

Strippenkaarten

Voor Magento support maken we gebruik van strippenkaarten. Je hoeft dus geen dure contracten af te sluiten. De uren die je inkoopt blijven ook van jou. Besluit je dat je geen magento support meer nodig hebt, dan wordt het aantal uren wat je over hebt volledig gecrediteerd naar je rekening. Develcomm staat voor professioneel, snel, secuur, gestructureerd en klantgericht werken. We maken duidelijke transparante afspraken en houden ons hier aan.

Informatie

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Je vindt onze contactgegevens op de website. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.