Product was successfully added to your shopping cart.

Magento modules

Develcomm biedt verschillende Magento modules voor het maken van webshops. We leveren een professionele webwinkel tegen een betaalbare prijs. We richten ons hierbij vooral op het mkb. De Magento modules zijn onderverdeeld in drie pakketten: basic, advanced en premium. De pakketten verschillen van elkaar in de hoeveelheid beschikbare opties. De meeste uitgebreide variant volledig maatwerk qua design en kan de software ook gekoppeld worden aan voorraadbeheer en administratie systeem.

Jong en dynamisch bedrijf

Develcomm is een jong en dynamisch bedrijf met een no-nonsense mentaliteit en ruime ervaring in de automatiseringsbranche. Ons doel is dat jouw webwinkel kan concurreren met de sites van de grote bedrijven en goed vindbaar is in zoekmachines. We werken snel, gestructureerd en secuur. Het is voor ons belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten zodat deze echt helemaal tevreden zijn. We bieden professionele producten, goede nazorg en support voor een betaalbare, concurrerende prijs. Afspraken die we maken worden vastgelegd en komen we na.

Detacheren

Naast Magento modules bieden we ook hosting en support. We bieden twee soorten support aan: technisch support en shopmanagement. Ook de hosting kunnen we meteen voor je regelen. Er zijn drie verschillende opties: brons, zilver en goud. De verschillen tussen deze pakketten zitten in de beschikbare webruimte en database ruimte. Ook bestaat de mogelijkheid tot detacheren. Bij detacheren komen wij bij jou op kantoor om werkzaamheden aan de webwinkel uit te voeren. Dit kan op basis van een detacheeropdracht of op vaste tijden. Bij een detacheeropdracht geven we een indicatie van uren af zodat je een idee hebt van de prijs.

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.