Product was successfully added to your shopping cart.

Module op maat

Heb je producten die samengesteld kunnen worden, dan kan Develcomm de uitkomst bieden. Develcomm heeft uitgebreide ervaring met het opzetten van modules op maat waarbij bezoekers producten in een webshop helemaal naar eigen wens kunnen samenstellen en afrekenen.

Hoe gaat dat in zijn werk:

Eerst zal er een face-to-face meeting gehouden worden met Develcomm om de wensen te bespreken waarbij we meteen kunnen meedenken over het functionele proces van de module en aangeven wat technisch wel en niet mogelijk is.

Na de meeting zal Develcomm eerst een offerte opstellen en een ontwerp maken indien nodig. Tijdens het opstellen van de offerte (en eventueel ontwerp) leert de ervaring dat er nog onderdelen naar boven komen welke tijdens de meeting niet besproken zijn. Develcomm zal deze onderdelen met je delen waarna de antwoorden verder verwerkt worden in de offerte.

Nadat de offerte is goedgekeurd zal het project ingepland en uitgevoerd worden. Als eerst zal er een testversie opgeleverd worden.

Aan de hand van de resultaten van de eerste testversie zal de module worden aangepast waarna er een definitieve testversie zal worden opgeleverd. Bij de definitieve testversie leert de ervaring dat hierna alleen nog fine tune punten toegepast hoeven te worden.

Nazorg periode:

Nadat de module gepubliceerd is op de live omgeving, gaat er een nazorg periode van 2 weken in. In deze 2 weken is het mogelijk om eventuele problemen/bugs aan te geven m.b.t. de module, deze worden kosteloos opgelost.

Indien de nazorg periode voorbij is, zullen eventuele problemen/bugs tegen een standaard uur tarief worden opgelost a €75,00 excl. btw.

Dynamische module:

Develcomm ontwikkeld de module op zodanige manier dat een eventuele Magento versie upgrade niet zal conflicteren.

Waar wordt het werk uitgevoerd:

Het uitvoeren van een project of los staande opdracht wordt op een afgesloten omgeving van Develcomm gedaan, dit heet een development omgeving. Deze development omgeving zal een kopie van de webshop zijn waar de technische oplossing(en) in geïmplementeerd dienen te worden om rekening te kunnen houden met eventuele conflicten met ander maatwerk.

Test en live omgeving:

Develcomm adviseert hun klanten om er zorg voor te dragen dat naast hun live omgeving er ook een test omgeving op dezelfde hosting staat. Dit is belangrijk om er ervoor te zorgen dat wanneer de module getest wordt dit op een zo gelijkwaardige omgeving gebeurd als waar de live omgeving draait om zo conflicten te kunnen voorkomen

Uitbreidingen:

Indien er nieuwe elementen op de module geïmplementeerd moeten worden kan dat. Hier zal een nieuwe offerte voor opgesteld dienen te worden om ervoor te zorgen dat alle nieuwe wensen goed omschreven zijn.

Doordat Develcomm de module dynamisch ontwikkeld zal het relatief makkelijk zijn om eventuele uitbreidingen op de module te implementeren…

Geïnteresseerd:

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.