Product was successfully added to your shopping cart.

Voor logo's en huisstijlen kunt u ook bij ons terecht. In samenwerking met een professionele grafisch vormgever kunnen wij u uw geheel eigen log en huisstijl aanbieden.

Waarom is een goed logo belangrijk?

Om de uitstraling van een onderneming professioneel weer te geven is het erg belangrijk om onder andere gebruik te maken van een origineel logo. Originaliteit is belangrijk omdat een bedrijf zich hiermee onderscheidt. Ook blijft men een goed logo herinneren en is handig in te zetten voor snelle herkenbaarheid bij reclame uitingen en vormt een sterke basis voor de huisstijl. Een professioneel logo wekt vertrouwen en is van groot belang voor een goede eerste indruk. En die eerste indruk is natuurlijk erg belangrijk. De eerste indruk bepaalt of een potentiële klant verder met u wilt. Binnen één of twee seconden wordt een beeld gevormd waarna besloten wordt of uw bedrijf de juiste match geeft.

Waarom is een goede huisstijl belangrijk?

Een huisstijl is enorm belangrijk voor een bedrijf, of je nu groot of klein bent. Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt en wordt de identificatie met de organisatie door de eigen medewerkers vergroot. Het is tevens een goede manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De huisstijl is een belangrijk onderdeel van de identiteit en het imago. Het biedt onderscheidend vermogen. Het laat een organisatie eruit springen en bepaalde kernwaarden uitdragen waar de doelgroep zich in kan herkennen. Klanten baseren hun mening en beeld op jouw uitstraling dus zorg dat deze goed is en klanten zullen zich ook aangetrokken voelen om naar jou te komen.

Webshop ontwikkeling

WIJ HELPEN JOU

Samen met Develcomm ontwikkelen we graag jouw nieuwe webshop om jouw business een stevigere postitie op de markt te helpen.

Maatwerk

HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Wil jij dat jouw klanten hun producten zelf kunnen samestellen? Develcomm helpt jou graag met hun uitgebreide ervaring met maatwerk oplossingen.

Magento support

STRIPPENKAARTEN

Middels een strippenkaart kan je goedkoper support uren afnemen. Bestel 10 uur support en betaal maar 9 uur.